Vanha ei jaksa, miun ilta päätty jo omalle partsille. Huomenna pitää herätä ajoissa aamupalalle ja sit markkinahumuun.

Tutustuin ihastuttavaan ruotsalaispariskuntaan Mariestadista (syntyperältään intialaisia) ja opin paljon uutta tästä maasta. Samassa porukassa oli myös turbaanihemmo josta aikasemmin kirjoitin ja näytti jotenkin tosi oudolta kun aiempien päivien tumma puku & punainen turbaani oli vaihtunu Adidaksen tuulipuvun housuihin, t-paitaan ja lippikseen. No enivei, lauloin elämäni tokan kerran karaokea; paikallisen Vikramin (tuli heti mieleen Frendit-sarjan mielikuvitus-Vikram) kanssa. Listalla oli ainoastaan tooooodella vanhoja kappaleita ja valittiin Hotel California, kun El viva Espanja ei oikein innostanut.. Nää paikalliset miehet (naiset ei esiinny) on hauskoja kun ne laulaa sellasella pienen tytön äänellä, kovaa ja korkeelta. Oon varmaan saanu auringonpistoksen kun tollaseen lähdin.

Hotellilla pyörivä kultakauppias Raj on jo äärimmäisen rasittava, kun ei ymmärrä a) miksen muka tykkää mistään kultakoruista ja b) miten voi olla mahdollista etten oo ruskea vaikka käyn rannalla. Ja lisäks sekin haluis hipelöidä vaaleeta ihoa, nää intialaiset on ihan pitelemättömiä näppiensä kanssa. Argh!

Se on unohtunu kertoa, et kun Thaimaassa poltetaan pihoilla ja tien varsilla roskia isoissa risukasoissa, niin täällä poltetaan roskat pusseineen ja jopa isoilla kuormalavoilla koko lasti kerrallaan. Aika paljon siis savua ilmassa ja todella terveellistä muovikäryä. Muuten täällä on ihan yhtä paljon roskia ja rojuja ympäriinsä kun Thaimaassakin, harmi.

Nyt sänkyyn, öitä!

Ps. Suunnitelmissa loppuviikolle norsujen kanssa kylpemistä, mut miuta ei kuulemma viedä sinne ilman kunnollisia kenkiä. Täytyy huomenna etsiä sellaset. Harmi jos joutuu kenkäostoksille.. ;-)