IMG_20150209_163915.jpgTänään oli rantapäivä. Aamupalan jälkeen käpsyttelin Candolim Beachille ja maksoin 100Rs ihanasta todella pehmeästä rantatuolista ja varjosta. Eli noin 1,5€ jos miun laskupää vielä toimii. Rannalla pyörii paljon jos jonkinlaista kaupustelijaa. On koruja, pähkinöitä, sipsejä, hierontaa, saronkeja,.. Aika rasittavaa hätistellä jatkuvasti noita pois. No, yhdestä naisesta en meinannut millään päästä eroon ja se istui helyinensä hiekalla miun vieressä vaikken enää vastaillut ja luin vaan kirjaa. Sitten se yhtäkkiä tunkas kamansa miun alla olevan pyyhkeen alle, sano "Police, police, you take care of these" ja lähti juoksemaan. No eihän siinä, makoilin ehkä puol tuntia pussillinen koruja pepun alla jemmassa, kunnes nainen uskalti palata. Ja ei, mitään en ostanu.

Mut sit se hieronta. Hierojat kävi antamassa ilmaisia näytteitä jalkahieronnasta ja kaikista kieltäydyin. Kunnes tulin ajatelleeks et lentokoneessa se yks täti niitä hierojia kehui ja sehän voiskin olla ihan jees. Noh, joku Sanjay sitten levitti öljyt jaloille ja alkoi hieroa, sovittiin että polvista alaspäin ja jos tykkään, ni ehkä sit viel hartiat ja kädet. Ehkä oli joku kommunikaatiokatkos, mutta lopulta tyyppi kyllä runno miun ihan koko kropan helläksi ("No problem, full body same price") ja rutisutti koko selkärankaa. Selkähieronta tuntu keskittyvän alaselkään ja pakaroihin, jolloin sanoin et se osa on jo kunnossa kiitos, ja muutenkin vähän vaikutti et toinen meistä nautti hieronnasta ja se toinen joutu maksamaan. Lopuks tuli ekstrana joku päähieronta, joka eteni niin, että ekaks kaadettiin päähän öljyä ja sit vaan sotkettiin tukkaa niin että tutina kävi ja korvissa suhisi. Vähän kun ois ollu linkouksessa. Lähellä jotkut mammat näytti nauttivan suht samanlaisesta käsittelystä, miuta lähinnä nauratti. Siinä sit kookosöljyllä marinoituna yritin jatkaa auringossa loikoilua, kun sain ohjeen et kiireesti mereen huuhtelemaan öljyt tai palan heti. Very nice. Ei muuta kun hirmuiseen aallokkoon pesemään kookoksia ja kiroilemaan kaikenmaailman hierontoja. Hotellille kun tulin, niin kiiruhdin suihkuun, mut eihän tää öljy mihinkään hiuksista lähde.

Ainii! Rannalla oli aivan ihana pikkupoika, jolta en ostanu mitään mutta jonka kanssa vaihdettiin kyniä. Se tuli ihan superiloiseksi kun sai miun ruman kuulakärkikynän ja joudun ehkä joku päivä viemään sille toisenkin. Ihana.

Kaikenlaisia kerjäläisiä täällä on paljon, lapsista vanhuksiin. Tossa lähiristeyksessä rullailee yksi jalaton skeittilaudalla autojen seassa ja puiden juurilla istuu naisia lapsineen kädet ojossa. Kaikkia ei kuitenkaan voi auttaa ja jos niille rahaa antaa, niin ei se välttämättä mene siihen mitä toivoisi.

Jotain oli vielä.. Niin se, että alkaa taas ärsyttää kummastelut miun väristä sekä se, että täälläkin saan varmasti loman loppuun vakuutella etten oo ekaa päivää täällä. Jotkut suomalaisetkin kommentoi et "Tuo punapää on varmasti Irlannista", vastasin et enku Lappeenrannasta. Espanjassa tais ekana päivänä tulla kolme Irlanti-kommenttia ja Kap Verdellä britit kyseli oonko irkku. Ehkä salaa oonki.