sunnuntai, 1. helmikuu 2015

Vettä, vessapaperia ja v*tukseen järkeä

Nää ohjeet sain kavereilta matkaa varten. :-D

Mie oon tajuttoman huono juomaan kuumalla ilmalla ja sit kun siitä muistuttelee niin ärsyynnyn. Sen on varmaan miun kanssa matkustaneet huomanneet, anteeks. :-D Yksin matkustaessa se on vaan jotenkin muistettava, ettei tule nestehukka kuten vähän kävi Kyproksella. Toinen miniongelma on taas selän rasvaus, kun itse ei meinaa millään yltää joka kohtaan ja miehän palan ihan hetkessä kun oon tällänen albiino. Mutta nuo nyt hoituu. Ja jotain vessapaperiksi kelpaavaakin pitäis kannella mukana kun Intiassa ei sitä ihan hirmuisesti harrasteta (paitsi tietysti hotellit jne).

Rokotukset tulee olemaan kunnossa tiistaina ja vielä kun muistan tulostaa matkaliput niin alkaa olla homma lähellä hanskaa. Pakkaamisia en oo jaksanu vielä miettiä, se on aina yhtä turhauttavaa kun ei osaa päättää mitä ottais mukaan. Ja aina unohtuu kuitenkin jotain.

Ainiin, se järki. Lupaan etten lähde minkä tahansa porukan matkaan (enkä varsinkaan poistu naapurimaan puolelle vieraassa porukassa niinkun tehtiin Afrikan reissulla), en käytä huumeita, en riko lakeja, en aiheuta mitään hässäkkää ja yritän elää turvallisesti sen pienen hetken minkä Intiassa vietän. Trust me.

Kuus päivää niin oon kohteessa ja melkein heti kohta oon jo takas kotisohvalla miettimässä mihin seuraavaks. Seuraavan matkan aion suunnitella, tää tuleva oli yhden pimeän hetken aikaansaannos.

Kommentit

Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Ladataan...