Puuuh... Tänään on aamusta asti kierretty markkinoita ympäri Goaa ja nyt on sellanen taju pois-tila. Maksan markkinat oli kokemus sinänsä, mut en välttämättä suosittele ellei oo lehmän hermot. Hirvee tungos ja hässäkkä ja koko ajan joku nykii johonkin suuntaan. Tinkiminen on aina yhtä turhauttavaa ja iskän toivoma T-paita ei nyt oo kovin kummonen kun löyty ehkä neljä tarpeeks isoa vaihtoehtoa. Miesten koossa XL oli miulle sopiva, nää on vähän pieniä täällä. Ja sandaalit taas oli kaikki liian isoja, mut pakko oli ostaa yhdet rumat perjantaita varten. Ne jää kyllä tänne.

Anjunan hippimarkkinat oli kivemmat, vaikka samaa tyrkytystä ja tinkaamistahan sielläkin oli. Kerjäläisiä oli ehkä vähemmin eikä tunnelma ollu niin kiihkeä. Tuli muuten todettua ettei miussa asukkaan pientä hippiä, riitti pari tuntia siinä porukassa. Anjunassa lehmiä oli riesaksi asti ja ne on kyllä hauskoja kun ei väistä mitään tai ketään, vetelee vaan maissit naamaansa kun myyjät ei huomaa. Olisin ottanut yhteiskuvan lehmäporukassa, mutta heti oli kymmenkunta miestä huutamassa "picture, picture" ja tunkemassa avuksi, niin meni hermo. Seurasin miten jotkut turistit meni "korvalääkärien" jekkuun, enkä voi käsittää sitä. Joku siis koskettaa siun korvaa topsipuikolla jossa on valmiiks jotain ällöä töhnää (tää siis tehdään yllätyksenä kun kävellään ohi) ja väittää sitten et se tuli siun korvasta. Sit vaan neuvottelemaan hinnasta että "lääkäri" parantaa. Uskomatonta.

Valokuvaamisesta tuli mieleen, et miulla ei oo ollu muuta kameraa kun puhelin mukana vielä missään, mut huomenna meinasin tsempata ja lähteä ottamaan muutaman ihan oikeen lomakuvan. 

Nyt istuskelen altaalla varjossa ja oottelen et biksut vähän kuivuis että pääsee syömään jotain. Aamupalana miulla on joka aamu munakas appelsiinimehulla ja näihin aikoihin jotain pientä (=sandwitch yleensä) ja sit illemmalla ehkä joku riisihässäkkä. Nälkä ei oo ollu kertaakaan, mut pakko syödä jotain. Kaupasta ostin lauantaina kaks snickersiä ja toisen oon ehtiny syömään, ei täällä voi muuta kun juoda vettä. :-D

Uima-altaasta pitää viel kertoa että siinä on haasteellista vetää päästä päähän, kun syvä pää on 183cm ja matala 94cm ja tasaisesti syvenevänä se tarkottaa et puolessa välissä muuttuu käsipohjaks. Eikä oo mikään iso allas. Vieressä on sit intialaisturistien suosima seisoskelu-allas (72cm) jonne ei voi hukkua. Siellä köllöttelee päivät pitkät myös sellainen erittäin erittäin ylipainoinen brittimies, joka ehkä aamulla kömpii veteen ja yöksi pois.

Ai joo, paikallinen nainen on keksinyt miulle uuden lempinimen ja nyt se on jo levinny laajemminkin, en oo ihan hirveen otettu. White chicken. Jep. No sentään tänään yksi nuori nainen yritti imarrella että näytän intialaiselta barbielta enkä päivääkään yli kakskymppiseltä. Haha. :-D

Mut nyt kuteet niskaan ja syömään, kello taitaa olla puol viis. Hejdå.