Klo 11.44. Unohtu eilen kertoa et miut kirjattiin hotelliin nimellä Mr. Haapanen ja kun kysyin et korjattaisko, niin oon nyt sitten Ms. Tanja. En tiiä mistä ne Haapasen keksi. Tänään oon käyny jo tsekkaamassa biitsin, mut en jääny sinne makoilemaan kun nää intialaiset on  kunnon paparazzeja. Ne siis ottaa kuvia ihan häikäilemättä näin valkosista ihmisistä. Ja täällähän siis on älyttömästi just intialaisia turisteja ja loput sit brittejä ja suomalaisia mammoja. Venäläiset on kuulemmä vähentyneet noin 70 prossaa, ei haittaa. Miulle huudellaan ekaks venäjäks ja sit vaihtuu "Mida kuulu, terve terve". Äsken joku huusi perään "Suomi? Labberanda?", hauskaa jopa.

Näistä suomalaisista keski-iän ylittäneistä naisista on sanottava et niillä on täällä samat intressit kun mitä sai katella Gambiassa. Eilen illalla yksi kyseli respasta et paljon pitää maksaa jos tuo "one indian boy" huoneeseensa yöksi ja tänä aamuna kaks toista tätiä jutteli aamupalalla siitä missä vois paikallisia poikaystäviään tavata kun hotellit ei niitä huoli. Ikäerot näyttäis olevan aikamoisia. Mutta mikäs siinä, jokainen lomailee tavallaan.

Mie lupasin lähteä yhden suomalaispariskunnan kanssa keskiviikon hippimarkkinoille. Kivempi hoitaa kyydit ym. porukassa. Nyt siirryn partsilta altaalle. Ainiin, säädin eilen jääkaapin tehoa ja kas, kaikki on umpijäässä. Vesipullot on nyt sulatuksessa auringossa. Ja nukuin ovi auki, huomasin aamulla etten muistanu laittaa sitä hemmetin salpaa oven eteen...