Kirjoitettu sunnuntai-iltana, julkaistaan kun yhteydet toimii.

"Älä sit oo siellä kaikkien kaveri" sanottiin kun lähdin matkalle ja nyt jo huomasin et sellanenhan mie oon. Pari lähintä kadun pätkää kaikuu jo "Tanja, Tanja"-huutoja ja hotellin kultakauppias on pahin. Tää Raj luulee et meillä on nyt joku syvä ystävyys aluillaan. Tiia sais opettaa miten ihmisille ollaan tarvittaessa tylyjä ja et kaikkien kaa ei tarvii jäädä jutustelemaan. No, nyt taas "tuttuja" riittää ja kaikkihan ne jossain vaiheessa haluaa jotain kaupata.

Kävin illalla syömässä jossain...ööö...Fisherman's Cavessa? Siellä tarjoilijapojat oli heti yksinäisen turistin kimpussa ja hyvin annettiin ymmärtää mitä jälkkäriks olis jos vaan kiinnostaa. Tikka masala oli huiman tulista ja kielestä tais lähtee tunto.

Hotellille kun palasin niin täällä oli bileet; livemusiikkia altaalla ja paljon porukkaa kuuntelemassa. Paikallisten englannin ääntäminen on hauskaa, mutta laulettuna vielä hilpeempää. :-D Sen lisäks sain nauttia suomipuumien tverkkaamisesta. Hienointa silti oli, että yks erittäin totinen mustapukuinen valkoparta punainen turbaani päässään vetäs ohi kävellessään moonwalkit altaan reunalla. Ja jatkoi sitten arvokkaasti matkaansa.

Lopuks vois vielä kertoa hintatasosta; tänään ravintolassa kanaruoka ja juoma 345 Rs ja esim. litran vesipullo katukojusta 20 Rs, päivällä tuna sandwitch tais olla hotellilla 150 Rs. 335Rs ~ 5€, eli hyvin pitäis rahojen riittää. Kaupoista saa kivasti vaihtorahaks karkkia tai purkkaa jos kolikoita ei oo ja Newton's supermarketista saa paperilappuja joita voi sit seuraavalla kerralla käyttää. Ei varmaan toimi noi purkat toisinpäin.

Sit vielä koirajuttuja: kadut on aivan täys jos jonkinlaista koiraa ja kaikki on tosi kapisia ja osa ruhjeilla, toistaseks ei yhtään jolta puuttuis raajoja tai halvaantunutta, kuten Afrikassa. Näin jopa eläinklinikan, eli kyllä ainakin osaa hoidetaan. Hotellilla pyörii mies (yksi vartijoista?) jolla on pitkäkarvainen sakemanni (Blackie). Vanhempi koira jo ja takajalat ihan lintassa, mutta todella symppis ja kulkee aina ihan isäntänsä vieressä. Katukoirat täällä on pääasiassa lyhytkarvaisia ja pystykorvaisia ja aika isoja, pikkukoiria en oo nähnyt vielä yhtään.

Nyt kirjan pariin ja kohta unille, kello on lähellä puoltayötä.

Hyvä yötä!